top of page

Tref tijdens uw leven de voorbereidingen voor uw begrafenis met behulp van ons advies


Het overlijden van een naaste is een ingrijpende en verdrietige gebeurtenis. Door uw begrafenis van tevoren te regelen, ontlast u uw geliefden aanzienlijk. Uitvaartonderneming Lefèvre & Fils in Ukkel (Brussel) adviseert u graag over hoe u uw begrafenis tijdens uw leven al kunt voorbereiden.


Kies uw begrafenisritueel

Het overlijden van een naaste is een ingrijpende en verdrietige gebeurtenis. Door uw begrafenis van tevoren te regelen, ontlast u uw geliefden aanzienlijk. Uitvaartonderneming Lefèvre & Fils in Ukkel (Brussel) adviseert u graag over hoe u uw begrafenis tijdens uw leven al kunt voorbereiden.Regel uw uitvaart tot in detail

Het is aan u om te bepalen of u voor uw nabestaanden uw begrafenis in grote lijnen wilt regelen of dat u alles heel gedetailleerd wilt vastleggen. Er komt veel bij kijken. Denk na over het verloop van de plechtigheid, het soort grafmonument, het opschrift van uw grafsteen, het opstellen van de overlijdensadvertentie en rouwkaarten. Regel al deze zaken van tevoren, zodat uw naasten zeker weten dat alles gaat zoals u het graag wilt.


Sluit een begrafenisverzekering af

Een uitvaartverzekering biedt financiële zekerheid aan uw naasten na uw overlijden. Afhankelijk van de soort verzekering die u kiest, wordt ofwel eenmalig een bedrag aan de nabestaanden uitgekeerd om de onkosten van de begrafenis te dekken, ofwel op maandelijkse of jaarlijkse basis. Doordat er een begrafenisverzekering is afgesloten, zullen uw nabestaanden uw laatste wil beter kunnen uitvoeren en u de begrafenis kunnen geven van uw wensen.


Informeer uw naasten over de organisatie van uw begrafenis

Zodra u al uw wensen voor de organisatie van uw uitvaart hebt vastgelegd, informeert u uw familie of een vertrouwenspersoon hierover. Denk er ook aan om een document op te stellen waarin u punt voor punt beschrijft wat u hebt besloten. Dit voorkomt misvattingen wanneer het zover is.

Het is vaak moeilijk om over uw eigen heengaan na te denken. Neem contact op met Lefèvre & Fils in Ukkel. U wordt hier warm ontvangen en krijgt uitgebreid advies over hoe u uw uitvaart op een goede manier van tevoren kunt regelen.

Comments


Schrijf een reactie

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page