top of page

Begrafenisonderneming Lefèvre in Ukkel, Brussel: ons uitvaartcentrum dat bevorderlijk is voor bezinning

Presentatie van onze moderne en overzichtelijke uitvaartruimte

Vóór het kisten en de begrafenis wordt het rouwwerk vergemakkelijkt door het verzamelen van familieleden op een plek die uitnodigt om te gedenken en te bezinnen. Het funerarium van Begrafenisonderneming Lefèvre in Ukkel is een aangename en comfortabele ruimte. We hebben het ontworpen zodat het kan worden aangepast aan de behoeften van de families en familieleden van de overledene.

Ons uitvaartcentrum bestaat uit drie modulaire kamers en is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 15.30 uur tot 17.30 uur, behalve op feestdagen. Om ieders comfort te bevorderen in deze overzichtelijke, groene ruimte zijn stoelen, fauteuils en een lounge met drankjes vrij toegankelijk.

De plechtigheid in ons uitvaartcentrum in Ukkel

Voor het houden van een wake en een intiem eerbetoon te delen met dierbaren, is een begrafenisceremonie een belangrijk moment. Onze ruimte biedt plaats aan circa 20 zittende personen en circa 80 staande personen. Ons team staat tot uw beschikking voor het begeleiden bij aspecten die betrekking hebben op de organisatie van dit evenement, zoals reserveringen.

De vrije sfeerkeuze

Begrafenisonderneming Lefèvre werkt samen met dierbaren om van deze bijeenkomst een bevoorrecht en uniek moment te maken. We verzamelen muziek, teksten en fotografische herinneringen van het leven van de overledene om een geluidssfeer uit te zenden en een diavoorstelling van eerbetoon aangepast aan deze specifieke momenten. Op verzoek bieden wij een cateringservice met verschillende snackopties om de gezelligheid van deze ceremonie te bevorderen.

Het uitvaartcentrum van de begrafenisondernemers van Lefèvre in Ukkel staat ter beschikking van families en verwanten. Neem 24/7 contact met ons op voor het organiseren van uw ceremonie.

bottom of page