top of page

Uitvaartdienst Lefèvre in Ukkel voor een waardige en vredige begrafenis

Al 75 jaar ten dienste van de inwoners van de regio van Ukkel

In overeenstemming met de regelgeving en goedgekeurd door de gemeente Ukkel, biedt ons uitvaartcentrum alle diensten aan met betrekking tot burgerlijke of religieuze begrafenissen.

Of u nu de volledige organisatie van een uitvaart of een specifieke dienst wenst zoals een ceremonie, begrafenis, crematie of assistentiecontract, neem contact met ons op. Wij staan tot uw beschikking binnen een straal van vijftien kilometer rond Ukkel, inclusief Brussel.

De geschiedenis van de begrafenisondernemers van Lefèvre

Jules en Blanche Lefèvre zijn de oprichters van een familiebedrijf dat in de jaren 50 werd opgericht en dat hun naam draagt: Begrafenisonderneming Lefèvre. Ze hechten veel waarde aan respect voor de overledene en hulp aan nabestaanden. Ze zijn bijzonder attente en goede psychologen, ontwikkelen hun vaardigheden en diensten in de loop van de tijd en geven hun knowhow vervolgens door aan hun kinderen.

Martine en Michel Lefèvre gaan op dezelfde weg verder en brengen hun ethiek bij in hun toegewijde team. Uitvaartcentrum Lefèvre respecteert en verwelkomt elk gezin met toewijding, ongeacht hun budget, religie en overtuiging.

Ukkel - Begrafenis, waardig en rustig afscheid nemen

Persoonlijke ondersteuning en volledige beschikbaarheid

Onze reputatie is gebaseerd op respectvolle en discrete steun voor alle rouwende gezinnen. 

Onze kantoren zijn gelegen op Sint-Jobplein 23 te Ukkel, tegenover talrijke parkeerplaatsen. Wij verwelkomen u van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Wij beantwoorden uw vragen ook via ons contactformulier.

Voor al uw uitvaartdiensten rond Ukkel of Brussel kunt u contact opnemen met Begrafenisonderneming Lefèvre, professionals die al 75 jaar alle gezinnen bedienen.

bottom of page