top of page

De herdenkingsdrank: een moment van samenzijn en troost na een uitvaart

Bij het verlies van een dierbare, is een begrafenis vaak een moeilijk moment. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om dit moment te verlengen door een herdenkingsdrank te organiseren. Dit is een gelegenheid voor vrienden en familie om samen te komen voor een gezellig moment en herinneringen aan de overledene op te halen. Begrafenissen Lefevre staat tot uw beschikking in Ukkel en Brussel om de uitvaart te organiseren en u te begeleiden.


Herdenkingsdrank

Hoe organiseer ik een herdenkingsdrank?

Er bestaan twee manieren om een herdenkingsdrank te organiseren. U kunt een bijeenkomst thuis in een privésetting organiseren of u kunt een ruimte in het uitvaartcentrum reserveren om uw dierbaren te ontvangen. U kunt kiezen voor een eenvoudige bijeenkomst met koffie, een hapje of een maaltijd. Begrafenissen Lefevre & Zonen ondersteunt u bij de organisatie van dit bijzondere moment en biedt u hulp bij het versturen van de uitnodigingen.

 

Waarom een herdenkingsdrank organiseren?

Een herdenkingsdrank biedt de gelegenheid om de uitvaart te verlengen met een moment van samenzijn en bezinning en om op een gezellige manier eer te bewijzen aan de overledene. Het is ook een gelegenheid voor familie en vrienden om samen te komen en elkaar te steunen in deze moeilijke periode. Deze bijeenkomst brengt vaak troost voor de familie en vrienden van de overledene.


Begrafenissen Lefevre & Zonen staat tot uw beschikking om u te begeleiden. Neem contact op met Begrafenissen Lefevre in Ukkel om een uitvaart te organiseren, gevolgd door een herdenkingsdrank met uw dierbaren.

Comments


Schrijf een reactie

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page