top of page

Lefèvre & Fils Begrafenisondernemers in Ukkel · Brussel Via onze partner MVH ASSURANCES biedt Pompes Funèbres Lefèvre & Fils in Ukkel Brussel u een verzekering aan voor uw uitvaart.

Waarom een uitvaartverzekering afsluiten?

Een overlijden is een moeilijke periode voor gezinnen en alle dierbaren. Naast het rouwen kan de organisatie van begrafenissen ingewikkeld zijn om te begrijpen. Met een uitvaartverzekering kunt u anticiperen op begrafenissen door de kosten geheel of gedeeltelijk vooraf te betalen. Het is mogelijk om in één keer te betalen of via een maandelijkse of jaarlijkse premie waarvan het bedrag constant blijft. Het te ontvangen kapitaal is afhankelijk van de situatie van de verzekerde en de hoogte van de eenmalige of periodieke premie.

Zo zien familieleden hun moeilijkheden verminderd en benaderen ze de begrafenis met meer sereniteit. Bovendien bevordert de verzekering het respect voor de laatste wensen van de toekomstige overledene 

Neem contact op met onze partner MVH ASSURANCES voor informatie over begrafenisverzekeringen.

Een uitvaartverzekering is een verstandige keuze. Neem contact op met uitvaartcentrum Lefèvre voor advies over uitvaartcontracten. Bel ons als u in de buurt van Ukkel of Brussel woont.

bottom of page