top of page

Begrafenisonderneming Lefèvre, een complete en attente organisatie van begrafenissen

Volledige ondersteuning rondom Ukkel

Al 66 jaar werkt het uitvaartcentrum van Lefèvre samen met de familieleden van de overledene. We bieden een volledige ondersteunende service voor administratieve formaliteiten, lichaamsverzorging en de ceremonie als eerbetoon.

Procedures en formaliteiten

Wij doen de aangifte van overlijden bij de gemeente en het invorderen van vergunningen, overlijdensakten en laatste wensen. We geven de familie een gedetailleerde gids om de uit te voeren procedures te vergemakkelijken (banken, notarissen, werkgever, enz.)

Rouwprentjes

Naast onze online condoleance service biedt onze drukkerij uitnodigingen, massaboekjes, bedankkaarten en rouwprentjes van onberispelijke kwaliteit.

Begrafeniszorg en grafstenen

De begrafenisondernemers van Lefèvre kunnen thuis, in het ziekenhuis of op het uitvaartcentrum de lichaamsverzorging en -baring voor zich nemen, zoals de toilettage, het balsemen of de kleding. We hebben een brede selectie granieten grafstenen, opschriftopties en accessoires.

Onze catalogus met natuurlijke of zijden bloemen biedt verschillende decoratieve opties (kisthoezen, boeketten, kransen, enz.)

 Lichaamstransport
en lijkwagenverhuur

Wij zijn gespecialiseerd in het overbrengen van overledenen naar hun geboorteland, over land of door de lucht. Overdrachten van het lichaam voor of na het kisten kunnen worden gedaan met onze eigen lijkwagens of ceremoniële voertuigen.

  Bezoeken en
eerbetoonceremonie

Uitvaartzorg Lefèvre organiseert bezoeken aan uitvaartcentra, funeraria of thuis. Wij zorgen voor de volledige organisatie van de ceremonies, inclusief reserveringen, muzikale keuzes, diavoorstellingen en een cateringservice aangepast aan de plaats van uw keuze.

Laat uitvaartcentrum Lefèvre de volledige organisatie van de uitvaart verzorgen. U kunt altijd contact met ons opnemen in de omgeving van Ukkel en Brussel.

bottom of page